Seilflytur i gave

En spesiell gave og en spesiell opplevelse, gi en seilflytur som en du liker godt. En seilflytur byr på alt fra en flott naturopplevelse til en smak på hva flyging i sin reneste form, og det med kun litt vindsus i cockpit.

Start video

Oppe i lufta får du en flott frihetsfølelse med utsikt over landskapet og på en klarværsdag kan du se mange titalls kilometer, for ikke å si hundre kilometer.

Kanskje har vedkommende til og med en “pilot” i magen og vil fortsette å fly hos oss? Ta med 500kr i startrabatt på seilflykurs som er første steg på veien til seilflysertifikat.

Vi kan tilby to ulike julegaver

Seilflyopplevelse

Først får du en innføring i hvordan et seilfly virker og sikkerhet, deretter slepes vi opp til 1000m høyde hvorpå vi flyr helt uten motorkraft. Vi prøver å finne oppdrift som kan holde flyet ekstra lenge oppe. Varighet 20-40 minutter avhengig av værforhold. Gaven koster 3400 kr, og du får med 500 kr i rabatt hvis du ønsker å fortsette på seilflykurs i Gardermoen.

Bestill her: Seilflyopplevelse

Seilflytur extra med akrobatikk 

Etter en innføring i hvordan et seilfly virker og sikkerhet slepes vi opp til 1500m høyde. Du blir tatt med på  ulike akroøvelser hvor du kan få kjenne på fart, G-krefter og hvordan det er å henge opp ned. Varighet er fra 30 til 40 minutter. Gaven koster 4400 kr, og du får med 500 kr i rabatt hvis du ønsker å fortsette på seilflykurs i Gardermoen.

Bestill her: Seilflytur Extra med akrobatikk

Avtalt tid og sted for flyging

Dag og tid for seilflyturen avtales på forhånd i seilflysesongen som varer fra april til oktober. Har du spørsmål? Kontakt oss på epost gsfk.info@gmail.com eller via Facebook.

Merknad

Et par solbriller er kjekt å ha med på turen. Ta også med solkrem og litt varme klær, det kan være kaldt i 1000m høyde over flyplassen.

Vektbegrensning gjør at vi ikke kan ta med passasjerer over 105kg.

Høye personer over 195 cm kan få vanskeligheter med å få plass i flyet og turen blir ingen god opplevelse. Ta kontakt om du er i tvil om høyde og vekt.

Av sikkerhetsmessige årsaker og for å få en god opplevelse er det viktig at du ikke er påvirket av rusmidler når du skal fly.

Rabatt kan bare brukes i Gardermoen Seilflyklubb ved betaling av seilflykurs eller andre kurspakker.

Av Covid 19 hensyn blir det gjennomført nødvendig renhold i cockpit før du som passasjer setter deg inn. Vi følger råd og begrensinger som er satt av norske myndigheter for å gi en trygg og sikker opplevelse.

Mestring frihet og naturopplevelser