Påskerapport

Det ble da noen timers flyging i påska tross noe variabelt vær for seilfly. Litt mindre sosialt enn hva det pleier å være i og med at senteret ikke kunne holde åpent for inneaktiviteter, vi satser på at det var siste påske med coronanedstegning.

Digital logg.

Vi loggfører digitalt, og med litt opplæring og fikling i starten ser det ut til å fungere veldig bra, sjekk ut flyloggen på: https://startlist.club/GSFK/

Det anbefales at alle som skal fly registrerer seg med passord på denne siden. Alle i klubben skal være lagt inn med epost og mobilnummer slik at du bli registrert til GSFK når du logger deg på. I tillegg er det laget en oppskrift på et laminert ark som ligger i klubbhytta.

Været var som nevnt litt variabelt, noen dager var det god termikk og flott påskevær mens andre blåste bort. Den kraftigste termikken var nok på torsdag, hvor varioen gikk i taket med +5m/s under skygatene. Det kunne ha vært en dag med lange turer, men det blåste kraftig fra nord og med ditto kraftig synk var det kort vei fra 2000m og ned til landing.

Corona og variabelt vær, vi fikk fløyet alle våre fly og gjort noen årlige utsjekker.